Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je holokaust.
100%
neka mi ovi sto brane one koji kako kazu imaju pravo se branit, objasne sta je to prisilno premjestanje
A u t o h t o n a ... F a c a .. s e m i t a ...a h aaaaa, k a k o ..d a ...ne
Abas je hamas
nastavljaju sa mirovnom misijom
Krenuli su bukvalno da ih eliminisu iz palestine, i izgleda da ce se to i desiti. Zao mi ljudi sto su toliko izginuli ali do sad im je bilo nepodnosljivo a od sad jos gore izgleda, nece im biti moguce normalno zivjeti.
Evo informacije za naivne koji misle da je hamas uzrok stradanja Palestinaca! Na Zapadnoj Obali hamas nikada nije bio u vlasti
Ja nigdje nisam vidio nijednog palestinca da krivi hamas za bilo sta. Naprotiv
Trebamo biti zahvalni sto ovdje nisu vecina, i mi bi ovako prosli.
Otvorite granice da se može pomoći fizički i vojno palestincima, pa cete vidjeti sta je izrael. Prvi bi isao dobrovoljno.
Na sve to "međunarodna zajednica" slatko i licemjerno šute, cak i otvoreno podrzava.
Ma hajd eto sto oni sute, al sto sute im i komsije i braca po vjeri. Sto i sute, vec sto pomazu izraelu. Do nas je
Imaju oni i svoje ljude na zapadnom Mostaru koji isto rade i planiraju....ovo sto je vec nekoliko dana desavau Mostaru pocetak palestinizacije Bosne, zaista volio bih da grijesim.
Naravno. Krenulo je i ovdje. Izrael uzima maha preko svojih posrednika. I to je dobro, jer nam treba civilizacije malo, i kontrole nad radikalima.
Sta je motiv i povod? Da nije gas,pa naravno da nije,dublje je od gasa,tzv pali andzeo je otpoceo, cisto teoloski
Idu na sve i zato je ovolika količina nasilja. "Ovo je rat za sve i moramo ga dobiti", piše on.
Etničko čišćenje
sta napisati a da klixov algoritam ne blokira
ko malo bolje razumije izrael nije cudno ovo sto rade, ali cudno je da ni 50000 civilnih zrtava nije dovoljno da se bar dio muslimanskih drzava udruži i kaže da se može više.
Mi težimo ka Zapadu i sa njima dugujemo a kofol se cudimo licemjernim Arapima!! Mi smo cirkus najveci kad vidiš komentare