Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američki režim ne trpi nikakve kritike i proteste!
To su anđeli koji nose u rukama nesto sznazno..
nije shvatila suštinu demokratije - "para vrti gdje burgija ne može" (iliti slijepo podržavanje cionizma)
Deep State Totalitarian County
zato moze unucima pricati da je bila na pravoj strani
Problem selefija je sto procitaju dve knjige i onda vaze po ulicama, snimaju za tiktok i yt itd., umjesto da zavrsavaju fakultete da postanu uspjesni advokati, ljekari, inzinjeri...pa onda nek vaze. Znamo mi ko zavrsava fakultete i ko drzi Univeritete na zapadu, znanje je moc a narod bez naucnika i intelektualaca propada, zato ovi i financiraju ove druge da ostanu na ulici.
Zapadnjaci su anđeli...
Život je prolazan, pare su prolazne i slava je prolazna, a ti si Šefika spasila časno obraz. Posebno će ti biti zahvalni Egipćani od kojih potičeš koji su uz Palestince, ali marionetska Sisijeva vlada prima od Amerike 1,5 milijardi godišnje da ne stane uz Palestince. Isto dobija i jordanski kralj. Neki u kolektivnom pamćenju ostanu časni dok neke zamrzi i drugi i njegov narod kao što što je Milošević.
Moli se V.K za barem minimum novinarske profesionalnosti kad već koristi google translate da ispravi ove pravopisne greške majku mu.
GAZA nije samo problem Palestine i Izraela. To je rak rana i izazov cijelom svijetu u kojem živimo. Zbog toga SAD nebi smjele biti jednostrane u cilju rješavanja problema. Sve dok SAD se ponašaju jednostrano i podržavaju Izrael, sve će biti više polarizacije i dubljih podjela koje mogu imati štetne posljedice po zapad. Genocid nebi smio da se podržava.
Da,da jaro,nema progovoriti istinu.Demokratija u punom sjaju.Onu drugu gospodju izbacili iz kongresa zbog istog razloga. Sta reci? Neka nam je Bog u pomoci.
Iz teksta bi se reklo da je jos podrzavala propalestinske proteste, a zapravo je podrzavala cioniste, sankcionisala studente, zvala policiju... Samo, valjda, nije uradila dovoljno.
Al zato su dali posao Victoria Nuland i Hillary Clinton kao profesori fakulteta i najveci krivci svega loseg sto se danas desava.
Masonska maŠinerija pojede demokrate
pojest ce se oni jednom i izmedzu sebe
Klix o predsjednici: "Neuspješno predsjedavanja Shafik bilo je neodrživo. Nakon što nije uspio zaštititi jevrejske studente i pregovarati ... " AI loše procjenjuje rodove iz konteksta pa mu ljudi trebaju pomoći ... Novinari pročitati pa tek onda objaviti
Je li to ta "sveta" demokrstija koju prodaju diljem svijeta? Takvu demokratinu više niko ne kupuje!
zato je demokratija u ruskom srpskom i j.korejskom svijetu. Bujrum tamo
americka demokratija