Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2021: Ruska vojska druga najbolja na svijetu. 2023: Ruska vojska je druga najbolja u Ukrajini. 2025: Ruska vojska je druga najbolja u Rusiji.
brate zapadni mediji... prdina bara je ovo
pitanje ako trump izgubi hoce li 2025 postojati jos ruska voJSKA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kakvog bolan presedana pa jeste im izvrsili desant na zemlju prije 2,5 godine, cuj kijev napravio potez bez presedana, eto vas ko srbi kojima jos nije jasno sto ih bombardovase par dana a oni sijali smrt 4 godine i ispalili milione granata
Milošević nije kukao, haaaahahahaaaaa...
Haaaahahahaaaaa
Pustili su ih Rusi da bi mogli prisiliti narod na mobilizaciju. Providno jako
Ukrajinci imaju novu tehnološku prednost. Nove frequency-shifting ploče u svim dronovima, koje ih čine imunim na ometanje (EW); pa nove antene nakačene na vozila koje onemogućavju komunikaciju ruskim dronovima i nišanjenje ruskih radarskih sistema i PVO. Rusi trenutno mogu uspješno koristiti samo artiljeriju, VBR i balističke projektile prema specifičnim koordinatama. Slijedi tabananje svuda dok se ne prilagode.
Samo citam informer, tamo uvek Rusi pobedjuju i kad gube.
pa i kosovsku bitku slave kao pobedu
Sluzbe ruske se brinule o vucicu oko drzavnog udara a fulile napad ukrainske armije na rusiju. to je fula...
Ae dosadni ste. To je bilo juče, prekjuče. Ukrajinci su zaustavljeni, desetkuju ih, presjecaju linije opskrbe, to je vijest. U narednim danima očekujte kuknjavu. Takodje, Rusi i dalje napreduju na svim frontovima.
hahahaha...
Bravo majstoriii
Samo rokaj ruZZe i mirni su i mali ruZZi
Hahahahaaaaa
Rusi u panici ,,, loll koja propaganda upisali se rusi tako ste trebali napisattttt
Pošto parking u Minkenu?
Ma ja, to je ta specijalna od tri danam sad se o sebi zabavili.
Sad sljedi spaljena zemlja na ruskom tlu.
E cuj kljiksa hiljadu ljudi, zaostajete i kopirate tudje vijesti od prekucer preko 10 000 ukrajinskih vojnika u 4 bataljona je na tlu rusije.
Opet Njemacki leopardi riju Rusku zemlju ka Kursku. Opet se ta Rusija bavi sama sobom. Opet ta Rusija nema mira, zbog sebe radi sebe. Mjesto da brani bezmudi Iran, osakacenu Palestinu, Rusija invadira Ukrajinu. Tu pokazuje da je maximalno regionalna sila.
jel i oni b j e z e na traktorima
Umjesto da to oruzje i tehniku upotreblje na frontu u Ukrajini barbecue svoje gradove i sela koja gube svaki boziji dan oni poslali ove jadnike u sigurnu smrt u nidje veze akciji preko granice. Ovo samo budala moze da uradi. Zauzeli nekih 11 pogranicnih sela i to je to. Eno ima snimak danas kako im je Iskander Ruski unistio cijelu komandu koja je vodila taj napad. O vojnoj tehnici da i ne pricam. Na kraju ce sve to biti unisteno I Ruska odmazda ce biti jos veca. Akcija nidje veze.
kad nemaju u ukrajini takvog genijalca poput tebe
Uništen gasovod koji je donosio 250milion eura sedmično Putinu, cijena plina skočila. . Zauzeli nuklearnu, više nego što je trebalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)