Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nisu UN i ostali slavili sto su se Trumpa rijesili? Okrenuli novi list, zapoceli novo poglavlje, krenuli snazno napokon u svijetlu i ljepsu buducnost...i druge prazne dypeuvlakacke floskule
Lako je svima nama ovdje prosipati rijeci. Samo ljudi koji zive tamo znaju kakvo je stanje zaista. I mimo bombardovanja, imaju ogranicene uslove zivota vec decenijama unazad stjerani u corsokak. Mene jedino fascinira toliki arapski svijet koji pokazuje i dokazuje koliko moze biti hinjav i licemjeran. Zinulo im dupe jedino na novac.
Jeruzalem - Palestinska uprava pozvala je predsjednika Slobodana Miloševića iz Jugoslavije, optužnicu za ratne zločine, da se pridruži proslavi pravoslavnog Božića u Betlehemu u januaru, tvrde izvori palestinske, grčke pravoslavne i izraelske vlade. "Mislim da će, ako sleti ovdje, biti zadržan. Mislim da bi to bio slučaj u većini zemalja svijeta", rekao je Aviv Shiron, glasnogovornik izraelskog Ministarstva vanjskih poslova. "Mislim da je ovo diplomatska greška.
Sukob od nekoliko dana, hamas raketira izrael vraća ...palestina ostaje bez nekoliko kvadratnih kilometara teritorija....puno mrtvih, djece i civila..nijedan hamasov pripadnik??? Mnogo osuda, javi se UN..uglavnom sve je isto kao u svakoj eskalaciji sukoba u ovom dijelu zemlje
Svijet se polagano ali nepovratno mijenja. Nažalost naše generacije imaju tu "sreću" da žive u vremenina kada se dva sistema vrijednosti obrušavaju. Prvi 90-tih komunizam i sada smo na početku obrušavanja neoliberalizma. U padu komunizma nestale su neke države, u padu neoliberalizma također će neke nestati. Ali ljudske vrijednosti uvijek ostaju iste. Biti dobar sa komšijama, to je univerzalno.
Jeli to onaj isti UN koji je čitavim ratom 90.-tih držao Armiju BiH pod Embargom na oružje i pred početak stvarnog sukoba svirali kraj utakmice da bi nam dali Dayton? Marš UN bagro, Biden for the Win!
Jevreji i Arapi su u miru živjeli 1.500 godina dok nije došao nacionalizam. Nema gluplje ideologije na svijetu od nacionalizma, gdje se sve vrijednosti epimetejski (pogledom u prošlost) crpe za kreiranje stvarnosti, umjesto prometejski (pogledom u budućnost). Od iste bolesti pati Balkan, koji se neće opametiti dok narod ne eliminiše epimetejsku sektu koja vlada nad njima.
Zadnji penicillin za njih je bio Tito. Proguglajte malo ko se ne sjeca, ili se nije rodio tad.
Republiku Srpsku i Izrael SAD , zajedno sa tzv. Evropskim drzavama su odbranile vise puta. Da nema SAd-a , pitanje je kako bi te dvije republike opstale.
Može li vrli novinar objasniti ovu rečenicu: "Istovremeno, kontinuirano bombardiranje i granatiranje izraelske vojske u Gazi, koje su tamo ubile najmanje 212 Palestinaca, prema zdravstvenim vlastima na tom području, zapanjile su veći dio svijeta, prijeteći daljnjom izolacijom Izraelaca i njihovih američkih branitelja."
Nemaju oni ni stida ni srama.
Amerika je svetska sila br 1 i bice kako ona kaze ...
"zapanjile su veći dio svijeta, prijeteći daljnjom izolacijom Izraelaca i njihovih američkih branitelja". Koje ovako glupu rečenicu mogao napisat. Prijeti Americi izolacijom. HAHAHA
Dajte nešto konkretno, od pritiska će oči ispasti
Treba ih naspomenuti da su i indijanci imali svoju zemlju, kao palestina!