Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio Vucic
vidi mu kape ko kuhar
Raja iz kokuzije gdje namjenska industrija 30 godina razvija čudo tehnike haubicu od 155mm smije se zemlji koja je razvila i proizvodi svoju verziju HIMARS sistema, nema šta vrh.
Prvi i treći s desne se skoro pa ne smiju. Zna se šta ih čeka
Patriot system likes this!
ja konto Loša kad ono brat Kim
Radilll pasaaaaaaa
Kapa je zadnji krik mode samo moras ima friz za ovakvu kapu kaze sisa se se ovim bacacem od 240 mm. Kapa se ubila za Sff
Kapa mu je stvarno originalna. Rado bih jednu takvu, ali nema da se kupi.
Kako li je Južnoj Koreji kad vidi ovu sliku? To bi mi mogli razumjeti.
gdje ces to porediti, za razliku od nas, juzna koreja je vojna sila, sjeverna koreja jedino moze ugroziti juznu eventualnim nuklearnim napadom al i sebe bi unistili tako.
Mogli su mu i ljepsu kapu sasiti.
1)Srpska balistička raketa dometa 300 km, kalibra 400 mm - Šumadija 2)Srpski visecevni lanser raketa dometa 70 km, kalibra, 262mm - Tamnava
dron za fizicka lica, 200 maraka, minobacacka granata zakacena za njega 100 maraka
Najviše volim one slike gdje ga prate generali i svi drže svesku i olovku
Veliki vodja .....zalosno
Pekar lekar apotekar, mogao sam biti sve ja, bilo kad.
Ali je postao truhli che do