Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bori se protiv "trulog zapada" ali uzima novac od istog, uživa u svim slobodama i pravima i ne pada mu na pamet da se sa svojom porodicom preseli na drugu stranu.
Pa i B0shnjo se bori protiv Zapada a živi tamo ! Nema veze !
i sta ti to smeta? neka tako i treba a zapad jeste truo. samo pogledaj sta rade palestini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Posluje Šmita ništa ne treba da nas čudi, on je Nijemac po mjeri HDZ-a , a ovaj drugi po mjeri Vučića, a mi imamo sarajevske evropejce .
pitanje je čiji je
Nabijete to nogom iz parlamenta , imate Putinovog trojanskog konja u parlamentu
Ovo je Vučićev čovjek koji špijunirza Rusiju i dokaz da je Srbija i dalje čvrsto uz Putina ,on od zapada samo muze pare lažno se predstavljajući kao podrška Ukrajini .
Nije mi jasno zasto nije odselio u Rusiju?!
ne znam koliko je ostalo tačno ali svastika se nigde ne prodaje na kanalu balkan info. Mislim kad već lažete de malo se potrudite. To jeste kanal teoretičara zavjere i primitivaca ali nema svastike
Odmah protjerat iz Njemacke.
Nije spominjao ni progon Srba u Sarajevu.
Srbi su izasli po naredbi srpskog rukovodstva...jer da je tako, nebi u mom haustoru bilo srba prije rata, u toku rata i poslije rata. Tu pricu macku o rep.
Tako ovi što daju vunu npr hvale Vucica, kako je dobar, kako Srbiji ide dobro. A kad ih pitaš gdje su vam djeca,.. u Njemačkoj bogu 'fala.
Malo pocetnik, malo partizan, malo s Nijemcima malo sa Rusima, malo i sa Englezima.... i sa Turcima bi suradjivao da ima koristi, prava pocetnicka politika poznata jos iz drugog svjetskog.
Ok Mustafe... Dobro da ste tu vi eksperti iz 23%
@freeyomom sta je pogresno rekao pantelija?
Srbi iz njemacke ce glasati većinom za BSW. Najnormalnija stranka trenutno u njemačkoj.
evropska unija je unija zla, nema narod pojma sta je sve u pozadini ali unija nije nastala za korist naroda.
Ovaj kliks i dalje vredja Srbe sto ih zove srbijancima.
Ideologija je moćan opijat, zbog vjerovanja u principe se ubija, žrtvuje i dobrovoljno gine, vode ratovi..
Svaka cast za naslov, nista u njemu nije jasno
Trebinjcu Vukanu, velikom obožavaocu lika i djela Aleksandra Dugina, nije jasno šta je sporno, u čemu je problem... nedavno je pohvalio nekog svog kandidata da je diplomirao u Moskvi "i to na Duginovom univerzitetu" !