Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju odustati i od ekonomije i od nauke i obavezno vratiti vjeronauku u škole. Nek se ugledaju na nas. Samo je vjeronauka, finansiranje političkih stranaka iz budžeta i kupovina novih auta bitna
tribaju muslimani postat jel tako
Nije vjeronauka kriva za stanje u državi nego kriminalci u foteljama za koje si odgovoran i ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pustite ljude da žive jedi normalan narod na ovoj PLANETI
Lafo imaju tzv. bankarsku tajnu a u stvarnosti su poreski raj jer svi bjelosvjetski lopovi kod njih drze pare. Da nisu u Evropi stavili bi ih na crnu listu sa drzavama poput Fidzi, Samoa, Trinidad i Tobago, Oman ...
Izraelci hoce rat da prouzrokuju u svijetu, da bi uzeli ono sto je negdje kao zapisano prije par hiljada godina.... ne budimo naivni.
da ih hoce neko R a z n i j e t i
Švicarska neutralna kada se radi o odgovornosti. Po pitanju globalnog kapitala je sve, samo ne neutralna.
Nacija koja nije ratovala hiljadu godina, sta oni imaju kome pomoci? Neka ih srecnih i neutralnih, bilo bi super da i nama neko nametne tu neutralnost.
Gledaj analiticara po klixu. Sve diploma do diplome, Harvard, Cambridge, Oxford
Nece svicarci prista ti nikada na to zlato srebro dukati i Milijarde koj dolaze svaki mjesec!?
Da smo pametni i mi bi ko Svicarska
Ništa NATO dok su kod njih genge. Kad ne bude gengi onda možda.
Neutralni položaj ne biraš ti već ti ga omogućavaju drugi...ako te niko ne dira onda si voljom drugih neutralan.Švicarska je bogata jer je niko nije satro 500 godina i nije se morala dizati iz pepela.I naravno u njoj žive mudri ljudi.
EU će se raspasti, NATO također
Strucnjaci za sigurnost ocigledno nisu strucnjaci za financije... Svicarska je svoje bankarsko bogatstvo i poziciju izgradila upravo na neutralnosti...
svicarska kao da je u nato, imaju samo njihovo oruzje, piloti im treniraju samo u nato drzavama, placaju puno novca da da imaju privilegije ali kao nisu u nato, isto vazi i za eu.
Švicarci nemaju ni poznatih bendova ni glumaca ni kojekakvih uhljeba,zato imaju više milijardera nego mi milionera
Izraelci hoce rat da prouzrokuju u svijetu, da bi uzeli ono sto je negdje kao zapisano prije par hiljada godina.... ne budimo naivni.
Pa nisu ratovali od 1515. godine baš zato što su neutralni. I sada "stručnjaci" predlažu da uđu u NATO zbog straha od Rusije. Eto, Rusi jedva čekaju da ulete u Bern i Cirih na tenkovima. Dok prođu Ukrajinu, Mađarsku, Austriju...
na referendumu bi 97% bilo protiv. niko se lako ne odriče šoldi