Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće Masoni da se riješe Trampa. Neće Tramp da sluša komande. Prošle izbore je trebao Tramp pobjediti, namjestili da izgubi izbore. Ovako Biden i ne zna šta mu je na stolu stoji od dokumenata i šta piše u dokumentima samo potpiši Biden.
Da su ga htjeli roknuti, roknuli bi ga sad pa sad
Tramp je vodja masonske sekte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S udaljenosti od 200 metara pogoditi glavu mogu samo istrenirani profesiionalci. Atentat na Trumpa će samo nastavuti podjele u Americi koja gubi tlo pod nogama.i pretvara se u diktaturu vijno industrijskih korporacija.
Vidi ovu fotku. Neverovatna. "Odvode me ranjenog, krvarim, ali pobeda je naša." Gasi kamere, motaj kablove, menjaj pelene Bajdenu i ajde kući na večeru."
Scenario, holivud
Ne bih da širim teorije zavjere, ali je zapucano baš u vrijeme kada je podigao ruku. Vjerovatno je on sam htio da dodje do toga i da bude pogođen u ruku. Nesretnim slučajem je pogođen negdje drugo. Morao je na neki način izvući ove izbore.
sve ovo je izrežirano kao pozorišna prestava sa ciljem da tramp dobije izbore
zbog ludog trampa će izginuti milioni ljudi širom svijeta
To je sve naštimano, više mi je žao Faće što ga izbuši Konakovićevi i Ramini ljudi.
Jel bio gavrulo princip ili neki drugi
Trumpa financiraju zidovi
Trump je mason kao i sva kompletna elita, ovo je sve izrezirano sa losom glumom.
Dobro je odglumio onda, da namjeste da ga čovjek pogodio s 200 meteora u uho, haha, angazovali su Mark Wahlberga kao strijelca
Sutra ce biti vrlo interesantno posmatrati kako prvobitna panika snizava cijene dionica na svjetskim berzama...ako imate nesto zastekane love, sutra ce biti prilika za kupovinu dionica...
Cuj naslova ? Zar pokušaj atentata nije pravilnije? Haha hej čuj u pucnjavi ispade popucali se neki slučajno ? Frajer sa puškom i optikom sa krova gadjao i pogodi čovjeka u uho samo zato jer se pukim slučajem okrenuo na stranu upravo u tom momentu.
Atentat na latiskom znaci pokušaj, tako da mi se ne čini ispravno napisat pokušaj pokušaja.. ali napisati neuspješan atentat je ok. Klix čeka odobrenje centrale
Kako nolku tikvu profula..
Kaze Bajden; opet ubise kenedija
Upravo ste bili svedoci prije vremene pobijede Trumpa na USA izborima...Nema sanse da senilni Biden pobijedi fotografiju Trumpa okrvavljenog lica i sa uzdignutom pesnicom kad se pokrene reklamna masinerija. Dobro dosli u 4 godine vladavine populizma i anarhije u kojima su svi scenariji na svjetskoj sceni moguci. Ocekujte i eskalaciju sukoba na zapadnom Balkanu...
Trump nije ukupno 2 mijute razmisljao o balkanu, kakoli da je imao ikakav uticaj ovde