Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto bi samo Rusi birali gdje će se voditi borbe, mogu to i Ukrajinci. Napadaju tamo gdje osjete da su jači.
U praksi Rusi su u rat, ušli u regije koje su naseljene ruskim narodom, koji je od 2014-2022 bombardiranjem Donjecke i Luganske regije izgubio 14000 ljudi, ne računajući gubitke proruskih milicija koje su ratovale sa Ukrima, to su podatci koje Ukrajina priznaje. I Rusi su ušli u regiju zaleđa Krima da ga obezbijede od odsijecanja.. U Kursku npr. Ukrajinaca ni nema, zato je čudan ovaj manevar Ukrajinske armije.
I nije teško predvidjeti, da u određenom trenutku Rusija ima cilj osigurati svoje prisustvo u Odesi, kako bi osigurala pristup moru u cijelosti, i napraviti koridor do Transistrije/Pridnjestrovlja..
sta kazu na Informer.sr jeli Rusija uzela Kiev
Mislio sam na sve ljude, ljudsku vrstu
Hvala Klixu što uklanja komentare sa apsolutnom logičkom pozadinom razmišljanja. Pa idemo opet pisati... Jednom građaninu EU je bitnija cijena maslaca nego bilo šta tamo u Ukrajini što će koštati te građane visokih cijena!!!! Jeftin plin, struja i dizel su bitniji od rakete ukrajinske!!!
Goni Ruje do Staljingrada
jel ovo nije ista vijest od neki dan
Svaki dan po dva tri clanka o Ukraini, a biti jedan o Gazi. Ne kazem da ne treba izvjestavati o Ukraini ali politika Klixa je cudna. Valjda je lakse prepisati clanke
Samo deri
SHta kazhu edini NA TO muslimani? esu li zadovoni pokushaem?!
nema nista od ovog rata pog od rusije dok se ne ukljuci Bjelorusija tad ce ukraina nastradat rusi bez atomskog nemogu nista a nesmiju ga upotrijebit zato ce naredit Bjelorusiji da mapadnu ukrainu sa sjevera ko sto su i oni na pocetku rata al svi ti iznenadni napadi znase kako zavrse perl harbur npr Mandzurija il invazija nijemaca na evropu
A sta kazu komsije zar Rusi vec nisu rjesili tu avanturu Ukrajine ili cekaju zimu.
Samo udarajj. Nema stajanja
A ja mislio Beograd kad ono Belgorod.
Tacno se vidi da ih Rusi pustaju unutra u teritorij, dok udaraju s boka do Dnjepra, i na kraju opkoljavanje. Recept iz 1942.
Pokusavaju je kljucna rijec.
Jok bit ce statični i nece nista raditi samo naprijed Ukrajinci