Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija je druga vojna sila. Ne samo u Ukrajini nego i u Rusiji.
Ja sam iskreno mislio kad su se ukrajinci probili, da ce to trajati 24 sata dok rusi ne prebace dio snaga tamo...ali izgleda da su rusi bas u deficitu sto ljudi, sto opreme...2ga vojna sila samo zahvaljujuci nuklearnim kapacitetima
906-ti dan trodevne operacije. Sve po planu rusofili?
Jeli Kursk jos uvjek dio ruskog svjeta.
Vic: Pozvao Putin (specijalnim telefonom) Staljina. Kaže - Josife Visarionoviču, neprijatelj prekoračio ruske granice. S tenkovima artiljerijom, avijacijom... zauzeli teritorij. Šta da radim? Staljin mu odgovori - bez brige Vladimire Vladimiroviču, samo postupi isto kao ja 42, i pobjedjuješ sigurno. pošalji na neprijatelja najbolje ukrajinske trupe i traži od Amerikanaca oružje.
Ne mogu ovi Rusi meda.
Gdje onaj Medvedev kad izvali da ce doci sa vojskom u Berlin hahhaha
Rusima je bolje da povuku bar dio vojske iz berlina i posalju na kursk
nisam znao da cu nekad u zivotu navijat za rusiju.
Ne kontam zasto heroji ne oslobadjaju svoju teritoriju? Mada iznenadjuje i cinjenica da je ruska granica jako slabo osigurana i branjena. I zasto vec nije upucena neka ruska rezervna divizija na to podrucije da potisne ukrajince nazad? Iznenadjuje i Putin posto nista konkretno ne radi i ne oglasava se puno, a neprijateljska vojska mu je probila granicu i usla na teritoriju drzave
Putin je najviše iznenadio napadom na susjednu suverenu državu sa 5000 tenkova i 200 000 vojnika, nakon što je mjesecima tvrdio da to neće učiniti. Sve ostalo nije iznenađenje.
Živjela Kurska Narodna Republika
Musliš UAO - ukrajinska autonomna oblast... slobodna volja naroda da se organizuje na teritoriji Kurska, praznik demokratije... balvanima ograditi, osnovati institucije, skupštinu, civilnu vlast, predsjednika izabrat... odnekud poznat recept.
To je bio zadnji od tri. Sada mogu plivati
S kamencinom oko noge
Podsjetise me na nase susjede
ruska mornarica pobjegla. ruska avijacije ne smije ni blizu prve linije. jedino ruski mobilni krematoriji rade posao.
Je li most legitimna meta?
Naravno da jeste, kao sto su u srbiji to isto bili mostovi, centri propagande, industrija... za vrijeme velicanstvenog Milosrdnog Andjela koji spasio albanski narod od genocida i kaznio agresora.
Putko ima dosta Koza. Bi li se ki mijenjao za kakvo oruzje
Znaci da F16 ipak prave razliku na frontu.Samo je pitanje kada ce biti unisten i Krimski most.