Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Rusija pokrene svoju Armiju ide kukanje zelenskog please send money send weapon nisi brate smio čačkati mečku
kako ces pregovarati kad nemas sta da razmjenis? Pametno odradjeno. Rusija je fokusirala svu svoju vojsku da cuva okupiranu teritoriju Ukrajine i postavila pravila igre "ovdje se ratuje". E da ne moze. Moze se malo i kod tebe ratovati. Sad kad Ukrajina zauzme isti komad teritorije u Rusiji, naprave razmjenu i svi su zadovoljni.
Biće ovo očigledno rat do poslednjeg Ukrajinca.
Pa sta predlazes. Da se predaju rusima
Tako to rade velike države , zavade ,puste da što više ljudi strada,a onfa se tajno dogovaraju o daljnjoj sudbini sirotinje
I male to rade ne brini. Dok ti gines oni raspravljaju uz kaficu i kolacice, kroje,precrtavaju onda izadju sa saopstenjem za siroke narodne mase.
Rat staje onog momenta kad se Rusija povuče iz tuđe zemlje
Da jednostavno rješenje. Da se Turci povuku s Kipra, Amerikanci iz Sirije, Iraka... Izrael iz Palestine, sa Golana...
zasto bi Turci isli sa Kipra na kojem zive? za ostalo se slazem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prosječni Srboljub iz Šumadije Eto, vidiš, Ukrajinci neće mir. Putin ne uzvraća onako kako bi mogao. Znaš ti da Rusiju nikad niko nije pobjedio.
Jesu Afganci ih pobjedili 80-tih
Pobijedili ih Japanci, Afganistanci, Finci... I Nijemci su ih gazili kao plitak potok dok USA nije poslala onoliku pomoć u naoružanju
Kakvo primirje s njima, to je samo odlaganje da se odmore, napune rezerve pa da krenu dalje, na Odesu... Isto kao mali Mordor, da mogu i da su okolnosti takve, sad bi napali da prave veliku S.
Ostaje nepoznanica sta biste vi da ste populacije tog malog Mordora, s obzirom da prilicno agresivan narativ ne zaostaje ni iz rezervata.