Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan članak da idu i do 38 temp u septembru. Ja još čekam onaj snijeg iz februara ali nikad da padne...
Priklanjaju se agendi zelenasa, pogledajte sta rade u Srbiji toliki pritisci zbog litijuma koja je osnovna sirovina za baterije. Prezentuju suplje price o globalnom zagrijavanju.
Al fakat kazu neki dan kaze septembar ce biti isti, susa, temperature do 38, sad odjednim kraj, padavine
Nije mi nimalo žao, dosta i požara i suše
To je prognoza bila do polovine septembra i eto pogodili su,sve do danas je susa i vrucine,evo danas bilo 36 po danu a veceras 20.
Kakve crne poplave nije kise bilo 2 mj, rijeke ko potoci izgledaju.. Morala bi padati mjesec dana i dan i noc da poplavi nakon ove suse. Samo nek je ljude izludjivati vijestima...
Neka da prodisemo
zadnji pasos nema smisla, nikakvog. Da li je ovo loš prevod ili? "vlažnost nadolazećih perioda padavina"...wtf?
Čuj!
"Kako ističu u svojoj analizi" mogli ste napisati ko, pa da znamo da li su te prognoze približno tačne.
Ponovice se 2014 i poplave
Bez značajnih padavina Objavljena prognoza za predstojeću jesen: Od 1. septembra do 30. novembra iznadprosječno toplo. prognoza od 30.avgusta 2024.
Nastavlja se i suša Meteorolozi kažu da osvježenja neće biti ni u septembru: Temperature će ići i do 38 C M. G. 28 avgust.2024 Sad sam u nedoumici ,šta je tačno.
Na vrh glave i ljeta i znoja 24h
Ljeto najgore godisnje doba,ubjedljivo.Da su godisnji odmori u bilo kom drugom godisnjem dobu ja mislim da bi svako ljeto najvise mrzio.Znojenje,ne moze se spavati,komarci,jako sunce,ne moze se izaci napolje nikako...nista pozitivno u ljetu.Mozda samo sto se manje odjece nosi i to je to.
Upravo, jos kad mi jarani kazu volim ljeto sunce dug dan a ne zima duga noc kratak dan a bukvalno proveli ljeto unutra cekaju noc da zahladni eto hocu reci sisaj i dug dan kad je zbog vrucine neproduktivan pogotovo juli mjesec
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar nece sve izgorit...
Hvala Allahu milostivom samilosnom .
Eto nadlezne vlasti pripremite se da nam se ne dogode poplave kao prethodnih godina.
Divno. Mrzim ljeto, insekte i sve sto dolazi sa vrucinama
depresivko