Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojica otpadnika.
tresla se gora rodijo se mis
Otpadnika od čega? Od ulizivanja Amerikancima? Ova trojica imaju više dostojanstva nego Scholz, Macron i Meloni.
Ako ste gledali film minority report sa tom cruise. Na zapadu se u tisini usvajaju slicni zakoni, prvo je usvojen u kanadi. Po tom zakonu je moguce strpati u za t vor osobu koja nije prekrsila niti jedan zakon, ukoliko drzava vjeruje da bi ta osoba mogla too uraditi u buducnosti. Po cjelom zapadu su u toku propalestinski skupovi koji ponekad budu i nasilni, tako da ce po ovom zakonu svaki ucesnik biti potencijalni
Snjoke se jedino mogu sastati sa Smitom i pokojim ambasadorom kada trebaju ispuniti naredjenja. To je vrh snjokine diplomatije.
Logicno. Kad nemaju svoju drzavu. Alija je u Daytonu odbio drzavu u kojoj bi bosnj. Imali 100% vlasti na trecini teritorije BiH
Ne zna se koji je nebitniji,i oni pricaju o Briselu ahahhahahah.
Nebitni ko lanjski snijeg..
Jeste uradili neko dobro djelo danas.Jeste pomogli nekoj porodici u Jablanici?
Ruska ekspedicija !!!
ima ga na sve strane. samo za cajanku kod putina nema vremena hahahaha
Vučić se za jednu nedelju vise sastane sa svjetskim politicarima nego Boookir i Rumeni za kompletan zivot
Mozda su se sastali da vide kako imigrante naseliti u njihove zemlje jer i Kina prima imigrante. Ne radi ekonomski sistem safuljanja radne snage. Tu nema rasta. Nema noviteta. Nema mobilnosti ka boljem.
Konj do konja.
Susret ruskih trojanaca, s tim da je samo jedan dokazani "100 za 1" naci stovatelj pempas generala koji je ucestovao licno u agresiji i najduzoj opsadi jednog grada poslje drugog svijetskog rata.
Bar bar iz anticivilizacijskog Mordora!
Auu znači vučko ne bi ni u Briks nego u totalne fašiste Tu znači leži zec
jos nisam cuo za migrante koji zele da se zadrze u ove tri zemlje
Preko 500.000 Ukrajinaca boravi u ove dvije zemlje.
Bal vampira
Novosadska udarna Parizer brigada već je tu sa svojim maštovitim komentarima