Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli sva auta u BiH elektricna, i navecer ih svi uštekaju da se pune. Koliko bi to MWh povuklo?? Moze li to mreza izdrzati???
Ne bi ni Njemačka mreža izdržala... Promašen koncept skroz... Zamisli kolike pumpe na autoputu bi trebale biti
Upalili bi agregate na benzin i dizel?!
dizelasima je otkucalo a i ovim nasim automehanicarima koji misle da su im ruke zlatne. kad zoves da ugovoris termin ko da operaciju dogovaras
Ja kad sam god vozio auto mehanicarima nedugo nakon toga se javi 5 novih problema
Meni električar rekao da dođem u 9.Ispred bilo već 5 auta, kaze sta ces došli prije tebe... Reko da ti ostavim auto kad ces završiti, kaze ovaj jedan ima veći kvar neću stići danas
Imam malu baterijicu i odma sam posto električno vozlo.
Pored ovolike kampanje samo 2 posto rast...
1% u evropi, 20% globalno.
Sinoch kroz Zenicu vozi Tesla njemachkih tablica a Ceca drma u autu! Ne mozhe nas nishta od brda odvaliti!
U Sarajevu nema dovoljno parking mjesta za sve stanare, zamisli da moraš samo 30% tih auta negdje puniti.
I opet ih niko nece.
Interesantna tabela : 1. na tabeli prodaje skoro tri puta vise nego 3. na tabeli . He he he Tesla Model Y 101.181 (-26 %) Tesla Model 3 58.400 (+37 %) Volvo EX30 36.980 (-) MG 4 31.922 (+4%) Škoda Enyaq/Coupe 29.951 (+7 %) Volkswagen ID.4 29.146 (+30 %) Volkswagen ID.3 29.136 (-17 %) Volvo EX40 25.223 (-5 %) BMW iX1 24.506 (+53 %) Audi Q4 24.456 (+9 %)
Hvala ne treba
A mi imamo 3,5 brzih punionica
Mogli bi i mi napredovati po pitanju zagadjenja,samo da nam puste uvoz da obnovimo vozni park,a ne da se jos voze auta stara preko 30 godina.Ali niko o tome ne misli.
danas na semaforu negdje u bosni: mercedes vito, 6-7 god star, kad krenu zamrači i zasmrdi cijelu ulicu. nije do godišta nego do prolaza na tehničkom.
Ta polovna auta niko ne kupuje, sve jasno. Nametanje na silu. Vozio sam nekoliko službenih, kombija i limuzinu. Puno je tu ograničenja. Pojavi se, npr, hitno da moraš na put 1200km, ali hitno? Jel treba da se dva puta po nekoliko sati dopunjavaš ?
nije jos zrelo za masovnu upotrebu, alinkroz koju gosinu ce biti kada punjenje bude 5-10min a kilometraža bar 500km. to je taman da odeš u wc i kupis vodu