Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KurtiMurti-Toyotini inženjeri rastavili Teslin Model Y: "Ovo je umjetničko djelo IZVOR: index.hr 2/3-2023
Ko zna zaviriti u buducnost,taj kupuje Teslu
Pa i nije bas. Sjedim neki dan sa inzinjerom iz BMW-a. Kaze rastave oni Teslu i imaju sta viditi. Napravis naprijed sudar sa teslom moras pola auta zamijeniti, dok ostala bransa radi slozenije kako se ne bi moralo uvijek sve mijenjati….
Druga stvar, sta kasnije sa baterijama starih automobila? Sta kad ti baterije otkazu pa trebas 40-50hiljada KM za zamjenu, itd itd. Musk nije isao u ato bransu da radi revoluciju za ljude vec za svoj dzep! Boli njega za svijet, njemu je isti krava muzara. Naravno ni drugi ne rade radi ljudi, ali svjesni su da od njih zive! Zamislis kako ce osiguranja osiguravati auto koje je toliko rizicno? Ne znam, al ja nisam fan ovakvih rijesenja.