Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim niko im ne brani da probaju zaobici sankcije, usput je i jako zabavno gledati kako se koprcaju u nemoci, hahahahaha
Paco Rabanne ih treba tužiti za izbor imena.
eto Ameri budale pa neće sazanati.
To su lazne sankcije. Vjerovatno je i dogovor sa Amerima bio da ovako nesto naprave. Mi kao uvodimo sankci a vi ih kao zaobidjete. I Bosnjake i Srbe na istu udicu.
Vidi mu cehre
A sto će im te zapadne pare ? Čemu tolika borba ?
Pa nisu vam ovo Čevljanovići, već opasni bakovi sa veoma velikim rogovima. Za ovu svjetsku finansijsku koridu ste samo sitna boranija framiševa!
Zasto su firme pod sankcijama, a ne osobe, vlasnici firmi? Firmi ne trebaju pare, trebaju vlasnicima...
Dok sad osobe poduzmu sve radnje oko preimenovanja, gašenja, pravljenja nove firme - zabavno je gledati kako se koprcaju
Da vidimo koliko dugo cete poslovati, koprcate se ko riba na suhom
Nijedna RS firma ne moze doc do hljeba od.njih. Oni bi ih prvi trebali prijavljivati..
Kad se slon pokusa sakriti iza travke
Ja sam već prijavio Invictus OFAC-u putem emaila. Ashes to ashes, dust to dust.
Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine, jedino nas malo zahebaju Ameri
pa nista na ovaj nacin izjegavaju sankcije tako da ce i ova firma biti snakcionisana.Mislim da amerkanci nisu bas naivni i sigurno vladaju informacijama. Obavezno i.ove vlasnike na listu zbog pomaganja izbjegavanja snakcija.
Sve blooikrati dok ne krepa GTRs
Ha,ha,obucem drugu manduru i opet po starom tipicno za ovu vrstu ...
Neko od ovih grupacija trebao bi da tuži SAD pred međunarodnim sudovima zbog nanošenja nepopravljive štete bez validnih dokaza za optužbe koje su dovele do stavljanja na crnu listu. Na tom suđenju bi trebalo materijalno dokazati da postoji veza između kompanija i osoba sa crne liste. A kako takvi dokazi ne postoje, ovo može dovesti do haosa, da bilo koja kompanija može da se uništi na taj način bez dokaza o krivici za bilo šta.
Osnivači Invictusa su Bojan Vujić i Nemanja Reljin sa po 35 posto vlasništva te Radmila Bojanić i Vladimir Perišić sa udjelom od po 15 posto. ko je vlasnik preostalih 50%?
dobro jutro... umij se, malo razbudi, pa na klix
Od 35 posto nije isto što i dvojica po 35 posto (to ti je 2x35 =70,i preostalih 30 posto na ono dvoje 'po 15 posto'. Čudno je da to može primaknuti čak i tokom osnovnog obrazovanja
kuku lele odosmo u helac, zali boze radnike ni krivi ni duzni.