Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kilogram šećera? Bomba za moždani.
hahah šta zna balonja, pa ne možeš prirodnu robu održat, sve prirodno ti ukisne preko noći ako nema hemije, šećer je nužda, zlo al mora
@samp1ta fazon je sto sva hrana koja traje dugo je nezdrava, osim osusene ili zaledjene. pametnije je zalediti maline nego mazati usecerene maline po hljebu hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bestilj je zakon - samo šljive i ništa više, 5-6 sati kuhanja i koliko god kila napraviš, sve se pojede prije Nove godine 🙂
Izbor: Hadžikadić. #MH2018
Malo krmetnine, malo džema, malo više krmetine...
Tehnicki, secer se smatra konzervansom ali pretpostavljam da je ona mislila na "opasnije" konzervanse. Medjutim, kila sacera na ovu kolicinu voca je stetnija od nekoga solidnog konzervansa.
@BehindYou... apsolutno... nije potrebno kg. šećera, dovoljno 300 g. ( tamni secer ali pravi, ne onaj što podvale, obojeni) sok od dva limuna ( limun je ujedno konzervans i Pektin) kuva se dvadeset minuta, tegle obavezno zagrijati... trajnost u tamnoj prostoriji, ( ostava spenza) šest mjeseci i više...
fm Jam
Muhiba da li koristis halal secer? Ja ga nisam nasao niti u jednoj trgovini, ako si nasla gdje javi da kupim...
Ma de ne se ri. Dzem se mora dobro ukuvat
Jebes djem ako ga dan citav ne kuhas
Sve ovo sto dodaje dzemovima ide na industrijski nacin jer koristi hemijske konzervanse.
može sa 20 dkg cukera čak i manje i bez tog pektina ne znam je li prirodan samo vrele tegle sa sadržajem naravno dobro poklopljene upside down,a i štedi moždane ovojnice
Svi nesto pišu a nutelu supenom kasikom jedu
@chuzlath93, a kako se drugačije jede Mirela?
@malocvijece *Nutela
od jutra sa medom do podne sa šećerom.
Krhne kilu šećera, a opet priča 'Nema se'.
Pravi dzem za nekoliko dana, bez ili sa malo secera a ne kila na kilu voca!!
+1 Bravo. ne treba mi da stoji 2 godine. Pojest ce se za 2 sedmice. 😋
Poslao sam ženu kod pedikerke ovog popodneva da joj dodatno sredi stopala. Večeras će mi ga ispolirat s njima. Bit će to footjob za najveći štrc po prstićima. Pozdrav za sve ljubitelje ženskih stopala. Foot fetishisti pokažimo da nas ima.