Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo mirza...bravo svi koji ste uspjeli otici iz ovog korumpiranog primitivnog i papansko mafijaskog drustva...krenuo bih i ja s familijom prema zapadu...ali dok od invalidnine platim kiriju...nemam ni za karte do nemile...i to u jednom pravcu..
Bolje ti cuvaj bosnu i glasaj za nase ..jer ako napadnu srbi ili hrvati ko ce je braniti... a tako i oni cuvaju ono "svoje"... tako da posla ima za politicare :)
@SDAbooT2 ROBIJA !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znam ove ljude, zaslužili su da budu tamo. Sve najbolje komšije.
👍💫💥
kako neki mogu gore a ja i žuga ni na more...
Dobar tekst, vidi se da je momak pismen i vriejedan!
Puno sreće,za ovaj sretni ljubavni par !, ali kad pogledam foto, odmah mi dolazi misao,kako bi iza njih na ovakvoj plaži na Jadran-moru,vec stajala 3,4 Jadran-Lešinara sa torbicama za naplatu : taxi za prijavu,parking,ulaz,lezaljke,tuširanje ,pišanje itd itd.....
A slike su odlicne i svaka cast na uspjehu
Ja bi mu samo postavila pitanje kada vec kaze da svako moze uspjeti u BiH ako se se specijalizira u svom poslu i trudi da uci i ulaze u karijeru, zasto mi (citaoci) na njegove slike nismo saznali dok je bio u BiH? Lako je iz inostranstva pametovati.. zivjela sam u Bosni i znam sta je Bosna.
Zato sto za mnoge talentovane, ucene ili obrazovane ljude i strucnjake ne cujes dok ne odu vani. U BiH mogu samo da potonu u onom sivilu, svijetu podobnih i uhljeba. I ja sam tek progledala kad sam otisla da radim vani, napredovala vise ovde za godinu nego sto bih u BiH za deset. Plus, imam respekt od kolega, pretpostavljenih, a da ne pricam o uslovima istrazivanja, opreme, itd.
@melka Odgovor je trziste. Slike koje je postavio, cini mi se, uslikane su u SAD-u. U LA-u ce naci trzisnu priliku tj. nekoga ko ce ga platiti da uslika cetkicu za zube i slicne stvari. Nije nikakva ruzna prica o dragoj nam zemlji ali je jednostavna cinjenica da tolikog trzista u zemlji nema. Stvari su slozene, pocinje od sudstva pa do ekonomije. Ima kod nas proizvodnje ali vecinom polu-proizvoda. Nadam se da ce doci ce vrijeme kad budemo plasirali sopstene proizvode na trzista.
Bravo...svaka cast zelim ti puno srece
Nema vise zelene lutrije nazalost.
...gledaj tata kako gara hvata ispod struka kad uhvati vuka...
Svaka cast.
A sta hanuma radi,ne procita nigdje?
Sta te boli k?!
Adnan Bubalo, najbolji bosanski fotograf ever. https://500px.com/adnanbubalo
stvarno ova amerika zemlja paradoksa...ubijaju elektricnim ogradama meksicke imigrante zbog ulaska na tlo SAD, a istovremeno daju neke tamo lutrije ljudima da postanu punopravni drzavljani kroz 5 godina
ljudi sa raznim idejama dolaze do uspijeha i do love samo ti haldika i dalje vjerujes u radma koga lopata odgoji njega i ukopa ha ya