Objavljene i fotografije
0

Detalji hapšenja Justina Timberlakea: Snimljen crvenih očiju, odbio alkotest i ne smije voziti godinu dana

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Objavljena je prva fotografija nakon privođenja Justina Timberlakea te detalji njegovog hapšenja u pijanom stanju.

Timberlake se može vidjeti krvavih očiju na fotografiji snimljenoj nekoliko trenutaka nakon što je uhapšen u Sag Harboru zbog vožnje u pijanom stanju.

Na fotografiji, koju je objavio DailyMail.com, vidi se kako pjevač gleda kamenog lica u kameru nakon što su ga zaustavili. Pjevač je pio s prijateljima u baru American Hotela u Sag Harboru kada je odlučio da sjedne za volan svog BMW-a.

Foto: DailyMail.com/Policijska uprava Sag Harbor
Foto: DailyMail.com/Policijska uprava Sag Harbor

Zaustavljen je, a zatim je odbio da izvrši testiranje na alkohol, rekavši policiji da to odbija. Također je policajcima koji su ga uhapsili tvrdio da je popio samo jedan martini.

Pjevač je bio nestabilan na nogama i pao je na terenskom testu trezvenosti. Policija je opisala da Timberlake ima "zakrvavljene i staklaste" oči, jako smrdi na alkohol, kao i da je usporio govor i ne može da zadrži pažnju.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Timberlake je na fotografijama tokom hapšenja izgledao šokiran dok je gledao pravo ispred sebe dok su ga policajci izvodili.

On se izjasnio da nije kriv na kratkom suđenju gdje mu je zabranjeno da vozi godinu dana u New Yorku, pušten je bez kaucije, a iz suda je izašao sa bejzbol kapom.