Ove greške sigurno činite kada pripremate hranu u fritezi
Friteze su postale nezaobilazan u kuhinji zbog svoje svestranosti i isplativosti u odnosu na pećnice.
Friteze su postale nezaobilazan u kuhinji zbog svoje svestranosti i isplativosti u odnosu na pećnice.
Friteze na vruć zrak su mnogima otkriće jer osim što ubrzavaju proces pečenja, za pripremu jela nije potrebno ni ulje, a također je možete koristiti za podgrijavanje obroka.
Čišćenje friteze na vrući zrak često se može činiti kao mukotrpan posao. Umjesto ribanja friteze, postoje jednostavne metode koje ne zahtijevaju mnogo vremena i korištenje različitih sredstava za čišćenje.
Friteze na vruć zrak odličan su način za pripremu ukusne hrane, a istovremeno i za manje korištenje ulja i drugih masnoća. No, postoji jedna potencijalna opasnost prilikom pripremanje hrane u ovom uređaju, a koja može ugroziti vaše zdravlje.
Friteze na vruć zrak su sve popularnije u svijetu, a zahvaljujući njima ljudi znatno uštede na korištenju ulja i masti u svakodnevnim obrocima. No, koliko je zapravo zdravo jesti hranu koju ste spremili u ovim uređajima?
Zagrijavanje vaše omiljene hrane fritezom postalo je jedan od najpopularnijih metoda kuhanja kod kuće. U stvari, postoji niz namirnica koje nikada ne biste trebali kuhati u fritezi.