Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je doslo do sada para sigurno su mogli 10 Jablanica vec izgraditi
Bas sad pogledah na 'pomozi.ba' da je prikupljeno nesto vise od milion maraka.
Eto ti je izgradi kad si tako vjest i strucan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je nadležan? Neka IZ nekad odriješi kesu, neka stane malo sa solarnim elektranama, tržnim centrima i hotelima . Neka se malo bave onim čime bi isključivo trebali. Ali ne, sad će oni sergije prostrijet da se sanira pomenuta džamija.
Pomoć iz Fonda Bejtul-mal je već dostavljena. To je tek početak. Naš cilj je dugoročan i podrazumijeva kako materijalnu pomoć, tako i duhovnu i psihološku podršku. Svakodnevno dobijamo velik broj poziva, ljudi pitaju kako mogu pomoći. Institucije Islamske zajednice su otvorene i budne, naši mešihati u Sandžaku, Hrvatskoj, Sloveniji i dijaspori su se pokrenuli i izrazili spremnost da se maksimalno uključe u akciju...
Cekaju petak i sergije, pa da narod sabere novac za ciscenje i obnovu. Budzet IZ je za audije i sminku, a ne za obnovu i izgradnju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Heće te li da vam ga ha čistim iz Arizone??,, kramoa,lopara,ašo i mašina to je oravi alat za omladinca!!,,
Srusiti i graditi novu dovoljnu za lokalne potrebe. Citav objekat je bio pod vodom, vjerovatnoca da ce se budz stvarati iznova i iznova je visoka, a ljude koji bi boravili u objektu ne treba izlagati takvoj opasnosti
Zidovi ce se ponovo napraviti, ali ljudski zivoti, to je nenadoknadivo.
znaci to vam je bitnije nego to nfrastuktura
Gdje su vlada Federacije, vijece ministara? Posao drzave je da ocisti od nesrece i da izgradi sve kako je bilo. A humanitarne organizacije su tu da pomognu ljude koji nemaju da prezive!
Upratite, skoro sve i jedna vijest na ovom portalu je negativna, jadna i zalosna. Ovaj portal i televizija onog nesretnog Nenada Adzifejzovica su glavni promotori tuge, jada, bijede i negativnih vijesti u BiH. Vjerovatno im je to naredbodavac naredio da tako izvjestavaju. A o Becu i Berlinu, sve med i mlijeko!
Poslije rata su se prvo obnavljale džamije a niko ne zivi u njima. Vrijeme je za promjene.
Ja vam evo pisem iz Donje Jablanice, samo jedna mala zuta masina trenutno radi, nikakvih posebnih desavanja nema. Svaki dan kupujemo hranu u Bingu kao i ostali ljudi, ja ne znam o kojim milionima oni pricaju, mi od toga trenutno nemamo nista. Mi smo prepusteni sami sebi. Obecavaju svasta a na terenu je jad i cemer. Bujrum u Donju Jablanicu pa se sami uvjerite.
Bespravna gradnja u potoku. To se moglo i očekivati.
kaze 5 milijardi im treba zaobnovu sela od 5 kuca. Znaci svaka kuca vrijedila milijardu. Joža je Jugoslaviju izgradio s 5 milijardi, a vi toliko trazite za selo. No isto kazu da golemo rasipnistvo ce biti...pred sami kraj. Beduini ce staklene zgrade graditi. A beduin je naziv s-e-lj-a-k-a, za one koji ne znaju.
Nisi bas nesto pametan,sve sto si naveo je apsolutno ne tacno,od jugenpa do beduina!
Ja sam čuo da će to finasirati gospođe/ ha nume Binga, Šida i Hifa.
Sve i jedna vijest na ovom portalu je jadna i zalosna. Glavni ste promotori tuge, jada i bijede u BiH.
Dajte ljudima dnevnici 150 km Nexe niko cistiti za kilo bureka
Nece
sdp je na vlasti u Jablanici. ne treba očekivati neku brigu o dzamijama.
Bespravna gradnja u potoku. To se moglo i očekivati.
Zasto ne bi džamija bila upotrebljiva? Ima novaca, treba da se popravi i obnovi i da tu stoji jos hiljade godina. Ali ko zna gdje ce onaj silni novac i pomoc da odu.
Bespravna gradnja u potoku. To se moglo i očekivati.