Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno grozno, vjerovatno će turisti misliti da smo neka diktatura. Baš me zanima šta će reći SDA botovi koji su se zalagali za ovo i sad im je Trojka to završila?
Turisti trebaju da znaju šta se dešavalo u ovom gradu devedesetih.
GLAVNI REVIZOR POTVRDIO: Trojka je Federaciju BiH od suficita 200 miliona maraka dovela u deficit od 536 miliona za samo 12 mjeseci
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Cista lijenost. Kad nemate ideje kako da ljudima ponudite buducnost vi im nudite ono sto vec ima, proslost. Moj otac je branio ivaj grad, ali cim je rat stao on je pomagao grad znanjem i naukom bez osvrtanja.
Ovoj gradonacelnici puna usta potpore Ukraini, a postavlja spomenik u ruskom stilu.
Uzas, zabetonirano i ono malo zelene povrsine u gradu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino sto mi smeta kod mnogih spomenika jeste njihova cijena kod izvodjaca, ali neka ih jer treba bastiniti sjecanje
sjeverna Koreja
Samo ga ne pokazujte onim momcima iz 2 Viteške , rastaviće ga ko LLEGO kockice
Super smo sad ko Moskva
Dovlacit tenk i ratne rekvizite u grad i ispred skole ,ne znam jel tako rade u S.Koreji. Ako ces odavat pocast borcima i specijalcima ,pomazi njihovim porodicama ,oko zaposljavanja i egzistecijalno a ovako sa tenkom samo turistima dajes povoda da smo i mi za ratove.Jel sta drugo tenk asocira nego rat. Mir sigurno JOK.
Skoliniti ovo ruglo odmah.
Ko sjeverna koreja
neka ga zlu netrebalo
Odgovorno tvrdim da je to čisto behzumlje ! Čija je ideja, ko je dao podršku opšta katastrofa društva.
Imal u toj čaršiji iko normalan?
e cuj tenk pred skolom... pa boga mi kako djecu odgajamo nije ni cudo sto svaki dan mrtva glava padne..
Odšuti se vrijeđanje Srebrenice od strane Milorada u Konjicu, a onda se herojski postavi tenk u dvorištu gimnazije! Manipulacija ratnom traumom, al sve za Lokalne zbore 2024.god,
Ovo ni Tito nije radio, bahvanje u zdrav mozak. Okrenite se zivotu i buducnosti
Bukurest 60 tih.
Za one koji ne putuju previse, na Kalimegdanu u BG vec godinama stoji Hummer i jos ponesto od amricke vojske iz vremena rata na Kosovu. Nije primjereno, ali je u skladu sa trendovima, tako da ta suplja zbog turista itd, nema uporiste.
To su legendo civilni hummeri koje je SAJ u to doba kupio u maloprodaji da bi se nešto qurchili, a sad su valjda rashodovani i stoje u muzeju. Veze sa Kosovom nemaju
Kalemegdan je muzej na otvorenom i ima postavku vojne tehnike. Nije baš isto kao ispred aktivne škole.